Select Page

La comarca de la Marina Baixa rebrà més de 53 milions d’euros dels Pressupostos de l’Estat per al 2010


La Diputada en les Corts Generals, Juana Serna, va explicar ahir a Altea que els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2010 destinaran més de 53 milions d’euros a la comarca de la Marina Baixa. Serna presentava així els pressupostos estatals davant de més de mig centenar de persones que es van congregar en la seu del PSOE d’Altea, al carrer La Vila Joiosa, a les 20.30 hores. En l’acte també van estar presents l’alcalde i president del PSOE alteà, Andrés Ripoll, i el secretari general del partit en el municipi, Eloy Hidalgo.
Serna va desgranar que El Govern de José Luis Rodríguez Zapatero aposta per “uns pressupostos austers” pel que es reduïx el gasto corrent en un 4% mentres que augmenta els gastos socials en un 52% per a garantir “el benestar dels ciutadans” aconseguint “pujar les pensions mínimes, desenvolupar la llei de dependència o que els desocupats tinguen cobertura”. Per tant, “la crisi no impedirà que es reba diners tant en la comarca com a Altea”, va subratllar la representant socialista. En este sentit, el president del PSOE va assenyalar que des del partit “treballem coordinadament per a millorar les condicions de vida de tota la ciutadania en general i d’Altea en particular”. Ripoll va matisar que gràcies a les energies renovades del partit “aconseguirem els millors resultats per als ciutadans”. El primer edil també va indicar que Altea compta amb “19 noves obres gràcies al Pla E valorades en 4.008.430 euros” encara que va revelar que “ja estem treballant per a presentar més projectes en el segon Fons d’Inversió Estatal que millorarà, encara més, el nostre municipi i pel que rebrem 2.543.982 euros”.
A més, la Diputada del PSOE va indicar que des del Govern central també s’aposta per canviar el model productiu d’Espanya per a “transformar-nos en un país més innovador on no sols ens caracteritzen el turisme o la construcció”. Respecte d’això, va detallar que continuaran les inversions estatals per a l’AU, les carreteres o les polítiques de l’aigua amb el que s’aconseguirà que “progressem i ens convertim en un país més competitiu”. Segons les dades de Serna, Espanya ha aconseguit situar-se com “la novena potència científica del món, l’octau país en dimensió econòmica i hem remuntat del lloc vint-i-tresé al setzé lloc en innovació”. “Hem de protegir i innovar en els sectors tradicionals per a ser encara més innovadors i que les empreses s’internacionalitzen millor i venguen més”, va insistir la Diputada.
Per la seua banda, Hidalgo va destacar que Serna és “una gran coneixedora de tota la problemàtica que patim els alteans i es tracta d’una treballadora incansable pel nostre poble i per la província”. El secretari general va recordar que “totes les mesures positives que executa El Govern central tenen una repercussió directa en els alteans”. Respecte d’això, va matisar que si haguera governat el Partit Popular “hagueren eixit enfortides de la crisi les persones que més tenen mentres que nosaltres apostem per polítiques econòmiques que recolzen als que més patixen”.
Finalment, tant Ripoll com Hidalgo van agrair a Serna que “sempre es preocupe per les necessitats Altea”.


 

Pin It on Pinterest