Select Page

Més de cent pilots es donaran cita el diumenge en el Circuit del riu Algar
El Moto Club Altea, en col·laboració amb l’Àrea de Joventut i Esports, ha organitzat el Primer Campionat de Motocross “Vila d’Altea”; prova puntuable per al Campionat de la Comunitat Valenciana. La cita, a la que acudiran més de cent pilots valencians de diferents categories, tindrà lloc diumenge que ve 29 de novembre en el circuit que té instal·lat el Moto Club en les proximitats del riu Algar.
En la presentació del Campionat l’edil d’esports, Eloy Hidalgo, va comparéixer amb els responsables del Moto Club Altea, el pilot Vicente Navarro “Barranqui” i Gines Porc Espí. Hidalgo va remarcar que encara que l’Ajuntament col·labora i facilita les coses, “el protagonisme l’han de tindre els esportistes i els clubs”. Fruit d’eixa col·laboració naix el Primer Campionat de Motocross “Vila d’Altea” que a més, com van anunciar els seus organitzadors, “suposa l’inici d’una nova etapa darrere d’haver organitzat durant deu anys, i amb notable èxit, el Memorial Juan Espin-Ricardo Tormo. “S’han complit deu anys del Memorial, i ha arribat el moment de canviar, de noves iniciatives, d’organitzar carreres per a donar pas a nous valors”. El primer Campionat de Motocross se celebrara en el circuit que té el Moto Club en els veïns del riu Algar. Les carreres començaran diumenge a les deu del matí, i durant la matinal es competirà en quatre categories. 50cc, xiquets fins a 8 anys; 65cc. Xiquets fins a 11 anys, 85c.c. cadets i juvenils, i clàssiques, totes les categories. Al ser les carreres puntuables per al campionat valencià, i a més ser l’última prova, i que encara queda per decidir els campions autonòmics, s’espera una gran assistència de pilots i unes carreres molt disputades.


 

Pin It on Pinterest