Select Page

La companyia catalana Egos Teatre la representarà el divendres 13 de novembre a les 20.30 a Palau Altea


“Ruddigore o l’estirp maleïda” és un espectacle musical basat en l’opereta de William S. Gilbert i Arthur Sullivan, creadors d’El Mikado i Els pirates, representades amb gran èxit per Dagoll Dagom. L’obra narra la situació de la família dels barons de Ruddigore que ha sigut maleïda. Tots els que hereten el títol estan obligats a cometre un crim diari si no volen morir en terrible agonia. Un granger que amaga un secret horrible, un mariner amb bon cor, una donzella en edat de meréixer intentaran esquivar la mort un dia més.
Tots els personatges configuren un gran aparador d’antiherois i inclús el desenllaç final posa de rellevància la simplicitat i mediocritat d’estos.
El resultat de tot açò és un espectacle amb un ritme trepidant que atrapa a l’espectador des del primer instant amb les divertides i esvalotades peripècies dels sis personatges.
Premi al Millor espectacle per votació popular en Teatre Zorrilla de Badalona; Millor espectacle musical 2008 segons la crítica de Barcelona; quatre nominacions als premis Butaca de teatre i música de Barcelona (millor musical, vestuari, actriu i actor de musical), Premi gran Via (per a espectacles musicals, competint amb La Bella i la Bèstia, Hoy no me puedo levantar, Grease…) al millor maquillatge i perruqueria…. Un musical sobrenatural, ple d’amor, mort, traïció i mata-rates.


 

Pin It on Pinterest