Select Page

El Centre Social va comptar amb un aforament complet de públic en l’estrena del curtmetratge contra les drogues “No tot és el que pareix”. Un total de 250 jóvens van assistir a la cita cinematogràfica que va tindre lloc divendres passat a les 20 hores. El projecte s’emmarcava dins de la iniciativa “Un estiu de cine sense drogues” impulsat per les regidories de Benestar Social i Joventut que dirigixen els edils, Gemma Córcoles, i Eloy Hidalgo, respectivament.
Els assistents van poder visionar el “making off” del film i després el propi curt on han participat dotze jóvens alteans de 12 a 16 anys. Després de la projecció, tots els participants van rebre una estatueta que imitava als Oscars de Hollywood i que premiava el seu esforç.
Durant el torn d’intervencions, la regidora de Benestar Social va agrair “la implicació dels xics i xiques que amb el seu esforç han confeccionat la totalitat del treball cinematogràfic” i va destacar la col·laboració rebuda del SERVEF, de la Diputació d’Alacant, la conselleria de Sanitat, la Universitat Miguel Hernández i Pibes vídeo. L’edil també va recordar la labor realitzada pel director del curtmetratge, José Miguel Idígoras, i la supervisió de continguts de la que es van encarregar, Mar Delgado i Braulio Cencerrado. Així mateix, la regidora va afirmar que des de les regidories implicades “hem treballat per a transmetre als jóvens el missatge de “no a les drogues” i que els arribara a través del cine”. La responsable de Benestar Social va matisar que es tracta de “un projecte pioner a Altea” i va assegurar que “no hi ha un altre d’estes característiques en la Marina Baixa”. Córcoles també va recalcar “l’esforç realitzat per les dos regidories implicades gràcies al que hem arribat als jóvens però sense cap cost per a l’Ajuntament i amb el que es demostra que des de l’equip de Govern estem treballant i ho estem fent bé”.
A més de Hidalgo i Córcoles també van assistir a l’esdeveniment la regidora de Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, i l’edil d’Infraestructures, Santiago Ronda. 

Pin It on Pinterest