Select Page

Les regidories de Cultura i Agricultura, regides per Miquel Zaragoza i Carolina Punset respectivament, han organitzat una conferència que servirà com a clausura a l’exposició La Ruta de l’Aigua. La conferència serà impartida per l’historiador alteà Juanvi Martín i tindrà lloc en la Biblioteca Pública d’Altea la Vella dissabte que ve 24 d’octubre a les 11:00h. Després de la mateixa s’efectuarà un passeig guiat pel recorregut de la Ruta de l’Aigua.


“Este és el començament d’una sèrie d’actes que durem a cap, com per exemple desplaçar als col·legis l’exposició perquè la gent conega el patrimoni que tenim a Altea i Altea la Vella” ha apuntat Zaragoza; qui ha incitat a la participació en el passeig que es durà a terme després de la conferència. L’edil de Cultura ha anunciat que en els pròxims mesos se celebraran unes quantes rutes culturals, com la de “el raval de pescadors” i de nou La Ruta de l’Aigua.


Per la seua banda, l’edil d’Agricultura ha emfatitzat que “el projecte de la Ruta de l’Aigua forma part d’un projecte més ambiciós, finançat per la Fundació de la Biodiversitat, que engloba els horts urbans ecològics, els horts urbans escolars, el projecte d’agroturisme -el teu mateix-, projecte de nutrició saludable, la fira Eco-Altea i la Ruta de l’Aigua”.


 Carolina Punset ha explicat que “el que preteníem amb la Ruta de l’Aigua era aprofundir en el coneixement de la nostra cultura agrícola, donar l’oportunitat no sols a propis, sinó també a turistes de conéixer més i millor un dels paratges més bells del nostre municipi que és Altea la Vella i dinamitzar la seua economia”.


“La Ruta el que fa és enllaçar 6 elements d’interés agrícola i ens ha donat l’oportunitat que Juanvi Martí poguera estudiar els documents de la comunitat de regants, antics i de gran valor que han estat exposats, tant en la Biblioteca d’Altea com en la d’Altea la Vella”, ha conclòs la responsable municipal d’Agricultura.


Tant Zaragoza com Punset han agraït la labor de Juanvi Martín en pro d’este projecte de divulgació de la cultura agrícola alteana.

Pin It on Pinterest