Select Page

El Grup “Pas de Quatre” hi ha disposat una nit de cant tradicional davall el títol “Cant a la serena”, que tindrà lloc dissabte que ve 17 d’octubre al carrer Filharmònica. En l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, participaran músics procedents de distintes comarques de la regió i la vetlada donarà inici a les 21 hores amb un sopar. Posteriorment es podrà disfrutar de les actuacions d’esta primera trobada de cant tradicional; així ho han donat a conéixer l’edil d’àrea, Miquel Zaragoza i una de les integrants de Pas de Quatre, Maria Soler.


“És la primera vegada que a Altea podem disfrutar d’una trobada d’este tipus, en el que la cultura tradicional es recupera en forma de cançó i música que convergixen de forma natural. Per a la regidoria de Cultura i per a l’Ajuntament és important comptar amb un projecte d’este tipus per tot el que implica”, ha explicat Zaragoza.


 “Des d’ací vull invitar a la participació i vull agrair a l’organització que comptara amb l’Ajuntament per a la posada en marxa del projecte”, ha expressat l’edil de Cultura, qui ha conclòs la seua intervenció desitjant “que esta siga la 1a de moltes edicions de Cant a la Serena”.


Per la seua banda, María Soler ha manifestat sentir-se contenta per la celebració d’este tipus d’acte, que ha qualificat de “normal en un país normal, però com no estem en un país normal ni normalitzat hem de fer l’esforç tots per a fer esdeveniments d’este tipus”.


Soler ha agraït la col·laboració i implicació de distintes persones en l’organització de l’esdeveniment i també del “poble d’Altea perquè és ell qui a través de la regidoria de Cultura ajuda a organitzar esta nit de cant tradicional i gràcies especials a tots els músics que participaran perquè, com acabe de dir no tenim una situació normalitzada, ells fan un esforç i vénen a actuar de forma gratuïta a canvi només del sopar a la que els invita l’Ajuntament”.


“Tot el món que vullga sopar compartirà taula amb els músics en el carrer Filharmònica, una cosa que a mi em pareix molt bonic”, ha conclòs María Soler, organitzadora de l’esdeveniment.
El preu del sopar és de 10€ per persona i les reserves es duran a terme al telèfon 609 75 48 29.


El programa d’actuacions inclou a la Colla de Xirimites de Gata; a Fermí Pardo; a Joseph Aparici i Teresa Segarra; a Josemi Sánchez -versador-; a Pep Gimeno Botifarra”; a Paco “Bessó”; al Trio de vent de Benissa; la Revetla d’Algebelí de Mallorca i Les Cobletes de l’Alfás.


 

Pin It on Pinterest