Select Page

Palau Atea presenta este diumenge dia 18 a les set de la vesprada l’obra de teatre “Dos Menos”. Escrita per Samuel Bbenchetrit, esta obra llança una mirada lúcida i embolicada d’afecte amb genials tocs d’humor al recorregut pels últims dies de vida de dos hòmens d’avançada edat que desperten junts en una sala d’hospital i són informats que no els queda molt de temps i prenen la decisió d’esprémer la vida al màxim recuperant sentiments com l’amistat, amor o paternitat.
El Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, Miquel Zaragoza, ha destacat l’èxit d’esta representació “obra amb què s’inicia el recorregut pels diferents cicles culturals de Palau Altea després de la gran acollida de l’exposició “L’Olivera (dos mirades)” de Benno Treiber i Gilmartin i de l’espectacle “Assenta El Cap””. Al mateix temps, l’edil de cultura ha subratllat la presència dels actors José Sacristán i Héctor Alterio “dos grans de l’escena que gràcies a la seua llarga trajectòria han sigut mereixedors d’importants premis tant teatrals com cinematogràfics”.
“Dos Menos” obra que ve precedida per un gran èxit tant de públic com de crítica a Argentina i França, està protagonitzada per dos grans actors que per primera vegada s’unixen en el teatre per a delectar-nos amb magistrals interpretacions com la que es podrà disfrutar el diumenge 18 d’octubre en Palau Altea.


 

Pin It on Pinterest