Select Page

Demà dia 7 d’octubre, a les 20:30h, s’inaugurarà en Palau Altea una exposició conjunta dels artistes establits a Altea Gilmartín i Benno Treiber, els que mostren dos mirades de l’Olivera. Durant la presentació, el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha ressaltat el caràcter alteà dels artistes i s’ha referit a l’origen mediterrani de l’arbre triat per ambdós com a objecte de la seua obra.
En l’exposició, que romandrà a Palau Altea fins al pròxim 31 d’octubre, es poden observar 25 acrílics de Gilmartín; així com 40 serigrafies i aquarel·les de Benno Treiber.
“Gilmartín i Benno Treiber ens oferixen en esta exposició dos mirades distintes de l’olivera, característiques de l’obra de cada un dels autors, colorista la de Gilmartín i de serigrafia la de Benno Treiber”, ha comentat l’edil de Cultura; qui ha invitat als alteans i visitants a disfrutar de la mostra.


 

Pin It on Pinterest