Select Page

Els sèniors i veterans recorreran els 8.600 metres pel litoral alteà
Un nou recorregut, vorejant el litoral alteà, és la principal novetat de la XV edició de la tradicional Carrera Popular del 9 d’octubre. La Carrera, organitzada per l’Àrea de Joventut i Esports, ha comptat amb la col·laboració especial del Club d’Atletisme Altea que ha proposat un recorregut diferent de les anteriors edicions. El nou recorregut, exclusivament per a les categories superiors, sèniors i veterans, tindrà la mateixa longitud, 8.600 metres, però en compte de ser interior, en este cas la major part del seu recorregut serà pel litoral: Passeig Marítim, Sant Pere, Cap Blanch fins al límit amb l’Albir, i tornada al punt de partida i meta a la Plaça de l’Ajuntament.
Les diferents proves, segons categories, començaran el divendres 9 d’octubre a les 10,00 hores del matí des de la Plaça de l’Ajuntament. En la Carrera participaran des dels més peques amb els seus pares, categoria bebés, passant per les diferents edats, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets. Les categories de menor edat recorreran un circuit establit entorn de l’avinguda Jaume I, amb eixida i meta a la mateixa Plaça de l’Ajuntament. Per la seua banda les categories superiors, sèniors i veterans, recorreran 8.600 metres en el nou circuit. Tots els participants tindran com a obsequi una camiseta commemorativa. Al final de la Carrera s’entregaran els Trofeus als tres primers classificats de cada categoria i al primer corredor local. Les inscripcions, que ja han començat en les categories sèniors i veterans han de cursar-se a través de la pàgina web www.somesport.Com Fins el moment s’han inscrit de tota la Comunitat uns 200 corredors, i el termini estarà obert fins al dia 8 a les 14,00 hores. Les categories inferiors, especialment els col·legis, podran inscriure’s fins una hora abans de l’inici de la Carrera.
El responsable de l’Àrea de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo, coment les novetats de la nova edició, que fa la número quinze, on a més del canvi de recorregut s’ha comptat amb la col·laboració especial del Club d’Atletisme i l’empresa Somesport. Des de la Regidoria d’Esports “hem posat molta il·lusió i treball en està edició” va afirmar Hidalgo, remarcant que “este any hem donat un salt de qualitat en l’organització”. En este punt ha sigut important la col·laboració del Club d’Atletisme, el President de La qual, Miguel Sánchez, va explicar que han tractat de fer un circuit d’una sola volta, el mateix que es va recórrer en la Primera Sant Silvestre, “i ha sigut molt ben acollit pels clubs d’atletisme de la Comunitat i d’altres punts d’Espanya que acudiran a la cita d’Altea, ja que serà una oportunitat per a preparar altres carreres del calendari com les de Saragossa o Sant Sebastià”. Miguel Sánchez va destacar que el nou circuit és més atractiu, ja que la final es disputarà en una llarga recta”.


 

Pin It on Pinterest