Select Page

Dissabte passat al Palau d’Esports tenia lloc la coronació de Reines del Santíssim Crist del Sagrari 2009 i la presentació de trages de moros i cristians que lluiran les distintes “filaes” d’ambdós bàndols. En el dit esdeveniment, un dels més significatius i multitudinaris dels pròxims dies, van prendre possessió del seu càrrec la Reina Major de Festes, la jove Carmen Morales i la Reina Infantil, la xiqueta Rosana Martínez.


Les coronacions, dutes a terme per les antecessores en el càrrec, Amèlia Aibar, Reina Major del 2008 i María Cano, Reina Infantil 2008, es van convertir una vegada més en els moments àlgids de l’esdeveniment, però també l’aparició a l’escenari dels càrrecs festers amb els seus respectius Reis al cap -Jaume Aznar Noguera com a Rei Moro i Vicent F. Ripoll Cardona, Rei Cristià- també van posar de peu als presents.

Pin It on Pinterest