Select Page

La companyia concessionària del servici de control de plagues, CTL, ha començat una nova fase de tractaments a la xarxa de sanejament en àrees contraposades del municipi: la Ciutat Esportiva i Sant Chuchim. Esta nova fase s’inclou dins de la campanya anual dissenyada per a Altea, que periòdicament s’aborda al clavegueram públic del nucli urbà, polígon industrial, Altea La Vella, partides periurbanes i urbanitzacions del municipi.


La present fase va donar començament dimarts passat 15 de setembre. Per a això, l’empresa CTL dedica a la campanya quatre tècnics aplicadors formats i amb experiència, distribuïts en dos vehicles equipats amb tots els mitjans necessaris per al bon desenvolupament del tractament i la seguretat d’operaris i ciutadans.


Complementàriament, i segons la Regidora de Sanitat, “continuem oferint el Servici d’Atenció Ciutadà, que té com a objecte atendre en el menor temps possible les queixes i avisos que els ciutadans notifiquen a l’Ajuntament respecte a plagues que s’originen en llocs públics. El citat servici ha sigut molt útil en la resposta a les reclamacions dels ciutadans”.


Punset també vol remarcar en la necessitat que els particulars realitzen desinfeccions als seus locals i les comunitats de propietaris als seus baixos i garatges, “de tal manera que, al realitzar els tractaments de manera coordinada, el resultat siga realment eficaç”.


 

Pin It on Pinterest