Select Page

Palau Altea iniciarà en breu la temporada de tardor-hivern on el teatre és un dels cicles programats en el que destaquen les obres més innovadores. D’entre estes, “Sienta la cabeza” és precisament -indica el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza- l’obra que inaugura la temporada amb un concepte transgressor i molt participatiu que es desenvolupa a les portes de Palau Altea, així com tindrem actors molt reconeguts com Pepe Sacristán o Hector Alterio amb “Dos menos”. En este cicle, a més, s’incorporen espectacles de gran format com “Calígula”, musicals com “Ruddigore o la estirpe maldita” o en valencià com “El somriure de M.O’Hara” de La Dependent. Al febrer, tornarà Concha Velasco amb “La Vida per davant” i l’estrena absoluta de Germinal Producciones amb l’obra “El búho i la gata”.
Així mateix, Palau Altea continua apostant fort pel teatre familiar “un dels objectius que em vaig marcar -continua Zaragoza- al fer-me càrrec de Palau Altea va ser incentivar el teatre, la dansa i la música especialment dirigits als més xicotets que poden assistir a espectacles en què els seus pares també poden disfrutar”. Torna a Palau Altea el Mag Lari dins d’este cicle amb “Secretos” on, a més, es podrà veure “Palabras de Caramelo” espectacle de titelles i el musical “Uhhhh” de Magic6.
L’auditori alteà no deixarà de costat la música on s’han programat les actuacions de Claude Delange (saxofonista) amb Camerata Virtuosi; Gaudeamus Ensemble solistes de la Scala de Milà així com Jérez-Texas introduïxen jazz, música clàssica i flamenc en el seu espectacle de gener. Palau Altea oferix, per primera vegada, una opereta de Sullivan, un clàssic d’este gènere autor d’entre altres de “El Mikado” o “Pirates”.
La directora de Palau Altea, Alicia Garijo, ha destacat la possibilitat que oferix l’auditori en la compra d’abonaments i cicles així com descomptes per tercera edat, estudiants i grups. Tota la informació necessària es pot demanar en la web www.palaualtea.com.


 Nota: programació en fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest