Select Page

Amb el començament de curs la regidoria d’Esports posarà en marxa a partir del 5 d’octubre les escoles municipals esportives a tots els centres escolars. A partir de hui tots els escolars que ho desitgen poden inscriure’s als seus centres escolars a excepció de tenis que s’ha d’efectuar a les oficines de la Ciutat Esportiva. D’esta manera, Garganes, Les Rotes, Blanquinal i Altea la Vella donen la possibilitat a tots els xiquets de practicar un esport en hores extraescolars. Estos esports són molts: futbol sala, handbol, voley i bàsquet. No obstant això, no tots els esports es desenvoluparan a les pistes dels centres escolars ja que ciclisme es realitzarà al pàrquing mercat ambulant, pilota valenciana al carrer de la Ciutat Esportiva, tenis al Club de Tenis, batuka infantil al Punt de Trobada Juvenil i gimnàstica rítmica al Palau d’Esports. La resta d’esports es desenvoluparan als col·legis de 16.30-17.30 h a Altea La Vella i Garganes i de 17.00 a 18.00 a Les Rotes i Blanquinal a excepció de voley que es realitzarà a tots els centres de 16.30 a 17.30h.

Pin It on Pinterest