Select Page

La regidora d’Educació, Pepa Perles, ha realitzat una visita a tots els centres escolars d’Infantil i Primària amb motiu de l’inici del curs escolar 2009-10, incorporant-se a les aules 1.693 alumnes. Un dels primers ha sigut Les Rotes on ha mostrat totes les noves infraestructures que s’han millorat o construït al centre.


 Perles ha indicat que “al juliol el Consell Escolar va demanar una sèrie d’obres que hem pogut complir gràcies a l’esforç d’estalvi de temps de l’empresa Sense Complicacions i per la que tenim finalitzat un magatzem on s’ arreplegaran tots els jocs i joguets que sempre   estan per ací i tot el material de psicomotricitat que hem de traslladar d’un costat a un altre quan són necessaris, a més que s’han canviat totes les persianes de l’edifici del primer cicle i segon cicle que estaven molt  deteriorades”. La regidora ha remarcat que l’inici de curs s’ha pogut executar sense cap impediment quant a obres i infraestructures per acabar.
 
Perles també hi ha assenyalat les millores del col·legi Garganes “on s’ha realitzat una reparació íntegra del sostre per goteres i s’ha pintat el hall d’entrada així com a les aules d’infantil s’han col·locat uns elements de ferro per a impedir que els xiquets toquen o trenquen les canonades”. Al Blanquinal, al llarg de l’estiu, s’ha arreglat la moqueta d’infantil i s’ha encerat el sòl. Per a finalitzar, la regidora ha constatat l’esforç de l’equip de govern socialista “a apostar fortament per l’educació i decidir
retallar d’altres partides i invertir als centres educatius”.


Tots els alumnes que ho han sol·licitat han sigut escolaritzats si bé la regidora ha incidit en la necessitat de la construcció d’un nou col·legi “per al que ja l’Ajuntament ha cedit els terrenys tenint en compte que en alguns cursos potser s’haja d’ampliar la ràtio”.


 

Pin It on Pinterest