Select Page

La regidoria de Comerç inicia hui una nova campanya de promoció de les compres de tot el material escolar als establiments locals. Esta campanya es desenvolupa per tercera vegada a Altea, ha indicat el regidor, Miquel Zaragoza, “després de l’èxit obtingut en les dos edicions anteriors”. La finalitat d’esta iniciativa està centrada a fomentar la compra de tot el que és necessari per a la tornada al col·legi en els comerços d’Altea “ja que no cal eixir del municipi per a adquirir tot el material perquè comptem amb una gran varietat de comerços on comprar tot el que els fa falta als alumnes”, ha puntualitzat Zaragoza.


Enguany el lema és “comença el curs llegint” i consistix en el fet que totes les persones que realitzen compres als comerços alteans rebran un llibre de lectura que han d’aconseguir presentant el tiquet de compra a la Biblioteca Municipal d’Altea o d’Altea la Vella.


El llibre que s’entregarà serà seleccionat tenint en compte les edats dels alumnes. El tiquet de compra ha de respondre a material escolar en general ja siga llibres de text, roba, sabates, motxilles, etc. Esta campanya finalitzarà el pròxim 15 d’octubre.


El regidor ha donat a conéixer dades de les anteriors edicions on en 2007 es van entregar 348 llibres equivalents a 45.730 euros i en 2008 es van arribar els 573 llibres entregats que es correspon amb una despesa de 64.124 euros. Per a Zaragoza “esta última dada respon al 50% dels xiquets escolaritzats i representa un volum important de diners gastats en els nostres comerços locals la qual cosa ens dóna una idea de l’èxit d’esta campanya”. 

Pin It on Pinterest