Select Page

Divendres que ve 11 de setembre, de 9:30 a 13:30, tindrà lloc al CEAM un taller destinat a entitats socials del municipi el títol del qual és “Ajuntament i associacions, teixint xarxes”. “El taller té com a objectiu refermar els coneixements que es van impartir en el primer taller, on es va explicar que objectiu i finalitat té un projecte social i sobretot a quines entitats pot anar dirigit, com es pot presentar i com justificar-ho”, ha explicat la responsable d’àrea, Gemma Córcoles.


L’edil socialista ha destacat el tema de la justificació ja que “aquelles associacions que no tenen un personal qualificat per a realitzar els projectes, es troben moltes vegades problemes a l’hora d’entregar factures per a poder justificar les subvencions que els han donat”, ha afegit la regidora de Benestar.


Córcoles ha desvelat que durant el primer taller, que va tindre lloc el passat mes d’abril, es va passar un qüestionari d’avaluació els resultats del qual donen satisfacció entre els assistents sobre els temes abordats. “La gent que va participar en el taller va mostrar també satisfacció perquè havien pogut conéixer les diferents associacions establides en el municipi i les tasques que exercixen”, ha puntualitzat la regidora.


“Este segon taller es va a centrar en primer lloc, a aclarir els dubtes que van poder sorgir en la primera edició de l’activitat i sobretot en el desenvolupament dels projectes de cada associació”, ha matisat la responsable de Benestar Social. A més, existirà la possibilitat que els dos professionals que impartiran el taller supervisen qualsevol projecte que les associacions participants desitgen remetre a una determinada institució, per a verificar la seua validesa.


Segons les dades aportades per Gemma Córcoles són 20 les associacions a què s’ha invitat des de l’àrea a participar, però fa un crida perquè qualsevol altra que ho desitge puga formar part de la iniciativa.


Gemma Córcoles ha conclòs la seua intervenció avançant que a cada associació participant se li entregarà un suport de memòria digital en què apareixen models per a la presentació de projectes, de tal manera que les entitats puguen fer ús dels mateixos a l’hora de plasmar les seues iniciatives i traslladar-les al consistori amb l’objectiu d’optar a les subvencions que este convoca anualment.


 

Pin It on Pinterest