Select Page


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll i el president de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea, José Davó, han firmat un conveni de col·laboració  amb motiu de la celebració de la 18a edició de FIRALTEA. Acord pel qual el  consistori, a través de la regidoria de Comerç, aporta 18.000 a la celebració de l’esdeveniment, a més d’instal·lacions, infraestructures i altres ajudes.“Enguany celebrem la majoria d’edat de la Fira i l’Ajuntament com sempre ens recolza; encara que vull ressaltar que enguany l’ajuda és més important perquè gràcies a ella la Fira presentarà grans novetats de què més avant anirem donant a conéixer”, hi ha assenyalat el president de l’entitat organitzadora de FIRALTEA.En la seua intervenció José Davó ha tingut paraules d’agraïment tant per al consistori i la regidoria de Comerç, com per als distints clubs esportius del municipi, que durant els dies de celebració de la Fira no poden utilitzar les instal·lacions esportives. Enguany FIRALTEA tindrà lloc del 9 al 12 d’octubre.Des de l’Alcaldia, Ripoll ha reconegut la labor de les empreses alteanes i, en especial, l’esforç que cada any fa AEPA per a oferir una Fira interessant i nova. “Des de l’Ajuntament reconeixem el treball que fa AEPA que, a més d’oferir distintes activitats, any rere any munta FIRALTEA. Una iniciativa que l’Ajuntament vol continuar recolzant perquè pensem que és un referent comercial i volem que millore”, ha explicat el primer edil alteà.“A més del conveni econòmic de col·laboració, valorat en 18.000?, l’Ajuntament s’ha bolcat enguany a buscar una renovació de la Fira perquè esta mantinga la qualitat i l’atractiu que ha oferit, adaptant-se als nous temps”, ha puntualitzat Andrés Ripoll.A més de l’alcalde i el president d’AEPA han estat presents en la firma del conveni l’edil de Comerç i Turisme, Miquel Zaragoza i el Tresorer d’AEPA, Juanjo Tárrega.


 

Pin It on Pinterest