Select Page

El Regidor de Cultura i impulsor de la iniciativa, Miquel Zaragoza, ha qualificat d’èxit rotund l’assistència a les rutes culturals “Descobrint Altea a Sol Post”, que van celebrar els seus dos primers passejos dijous i divendres passats. “Més de 130 persones van disfrutar del recorregut del Portal Vell, en el que l’historiador Juanvi Martín va explicar la història del nucli del Nucli Antic d’Altea”, hi ha assenyalat el responsable municipal de Cultura.Miquel Zaragoza ha puntualitzat que “el dijous les explicacions es van dur a terme en valencià i a la ruta van assistir unes 80 persones”. Entre els assistents el propi edil i l’alcalde, Andrés Ripoll. En el cas del divendres van ser 70 les persones inscrites en l’activitat i estes van rebre la informació en castellà. A més, tant els assistents de dijous com els de divendres van comptar amb el suport informatiu d’un fullet. El recorregut donava inici en el Portal Vell i des d’allí se’n van anar recorrent els carrers adjacents a les glorietes limítrofes a la muralla. De forma detallada, Martín va anar explicant, en punts assenyalats, la funció que tenien les torrasses.Miquel Zaragoza ha recordat que els pròxims dies 10 i 11 es durà a terme de nou l’activitat, però en este cas per a conéixer el nucli més antic del municipi que és Bellaguarda; també sota la direcció de Juanvi Martín.De nou, l’edil responsable d’àrea, ha explicat que per a participar en les rutes culturals de “Descobrint Alte a Sol Post” tan sols cal inscriure’s en la Casa de Cultura. Es tracta d’una activitat totalment gratuïta.

Pin It on Pinterest