Select Page

Més de cent persones s’inscriuen en la iniciativa que es realitzarà tant en valencià com en castellà


El regidor de Cultura i Turisme, Miquel Zaragoza, ha anunciat que s’han ampliat els dies en què es desenvoluparan les rutes culturals “Descobrint Altea a sol post”. En paraules de l’edil, este augment correspon a la important demanda de la iniciativa on “s’han inscrit un total de 120 persones”.


Hui s’iniciaran les rutes en el Portal Vell on l’historiador alteà, Juanvi Martín, explicarà este enclavament històric en valencià mentres que demà, en el mateix lloc, es repetirà el recorregut però en castellà. La setmana que ve continuarà este projecte cultural a Bellaguarda i es desenvoluparà el dijous dia 10 de setembre en valencià mentres que el  divendres dia 11 es realitzarà en castellà.
LA duració de visites guiades gratuïtes serà d’una hora i mitja  aproximadament i començaran a les 20.30 hores.


Zaragoza ha remarcat que esta activitat “està sent un gran èxit on més de cent persones disfrutaran dels passejos històrics que realitzarem pel nucli antic”. A més, el regidor de l’àrea ha recordat que “ja s’han tancat les inscripcions encara que esperem organitzar noves edicions en breu”.


 

Pin It on Pinterest