Select Page

La regidora independent de l’Ajuntament d’Altea, Paca Sevila, ha remés una nota de premsa als mitjans de comunicació en la que denuncia el cobrament il·legal de les tarifes de l’aigua que figuren en els rebuts que ha posat en circulació l’empresa concesionaria del servici municipal de l’aigua, Aigües d’Altea.


Nota de premsa


Tots els domicilis d’Altea han pogut comprovar com al llarg del mes d’abril l’import de la seua factura d’aigua ha experimentat un augment del 33%. Este augment es conseqüència de l’acord plenari en què es va adjudicar la contracta a Aigües d’Altea          –l’oferta més cara- amb el vot favorable del Partit Popular i dels dos regidors del Bloc, Pepa Narbó i Baltasar Ripoll, en contra dels ponderat informes tècnics que recomanaven l’adjudicació a una altra empresa.


La regidora Sevila recorda que, a pesar de la nova adjudicació del servici, les tarifes que augmenten un 33% l’import dels rebuts no es poden aplicar perquè no han segut modificades, donat que per a poder-ho fer cal un acord plenari –que encara no s’ha produït- que modifique les ordenances actualment vigents que regulen el seu cobrament.


Així mateixa, Paca Sevila afirma en el comunicat que el padró de contribuents que s’ha passat al cobrament tampoc no ha tingut l’aprovació de la Comissió de Govern ni ha segut informat pels tècnics municipals, tal i com exigeix la llei.


La regidora Sevila també denuncia en el comunicat que, encara que porta setmanes demanant explicacions sobre este assumpte al govern municipal en la Comissió d’Hisenda, solament ha rebut el silenci com a resposta i acusa de dexació de les seues funcions al alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, per consentir que s’hagen posat al cobrament les noves tarifes en els rebuts sense haver seguit els conductes reglamentaris per a la seua aprovació, tot i saber que estos se estan cobrant de forma il·legal, i de no haver adoptat les mesures oportunes per a subsanar este fet en perjuí de tots els ciutadans d’Altea.

 

Pin It on Pinterest