Select Page

Des de hui i fins al pròxim 31 de maig romandrà obert el termini d’inscripcions per a participar en el “V Certamen Poètic Vila d’Altea”, organitzat per l’Associació Amics de la poesia en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea; així ho han donat a conèixer el regidor de Cultura Miquel Zaragoza i la Presidenta de la citada entitat cultural, Pilar Valencia. Igual que en les anteriors edicions, s’atorgaran 5 premis, un primer per a les seccions de valencià i castellà, un segon també per a cada secció i un premi a la poesia dedicada a Altea.
Tant els primers premis, valorats en 400€ cadascun d’ells, com els segons, valorats en 200€ cadascun, seran finançats per l’Ajuntament; mentre que el premi a la millor poesia dedicada a Altea, valorat en 300€, serà patrocinat per Caixaltea.
Des de la regidoria de Cultura, Zaragoza ha agraït a l’Associació la difusió que fa de la literatura, en concret de la poesia i ha convidat a la participació. El responsable municipal de Cultura ha informat que el lliurament de premis i lectura dels poemes guanyadors tindrà lloc el 19 de juny i es durà a terme en el CEAM.
Per la seua banda, la Presidenta de l’Associació Amics de la Poesia d’Altea, Pilar Valencia ha explicat que podran participar en el certamen tots els escriptors/es que ho desitgen, sempre que els treballs estiguen escrits en valencià o en castellà. Els poemes seran originals, mecanografiats a doble espai i per una sola cara, degudament engrapats. A més a més, s’adjuntaran 5 còpies del treball que s’acompanyaran d’un sobre tancat en l’exterior del qual figurarà el nom del poema i en el seu interior les dades personals de l’autor, acompanyats d’una fotocòpia del DNI. El jurat no avaluarà les obres que tinguen faltes d’ortografia o gramaticals. Les obres podran constituir una sola composició o diversos poemes. Es remetran a l’adreça: V Certamen Poètic Vila d’Altea, Casa de Cultura, C/ Pont de Moncau 14, 03590 Altea. Cada participant podrà optar a un únic premi i el guanyador del primer premi no podrà presentar-se al certamen de l’any següent i les obres premiades es quedaran en poder de l’organització.

Pin It on Pinterest