Select Page

La regidoria d’Agricultura ha convocat un concurs de receptes que tindrà lloc dissabte que ve 25 d’abril a les 12:00 h en la Plaça de l’Ajuntament. Com ha explicat Carolina Punset, «es tracta d’una de les iniciatives pertanyents al projecte de foment de la nutrició saludable i està finançat per la Fundació Biodiversitat». Com marca l’objecte del concurs, es pretén potenciar el consum de productes tradicionals de l’horta alteana, pel que les receptes han de contindre ingredients com fruites i verdures típiques locals; com per exemple taronges, llimes, nispros, faves, tomaques, carabasses, albergínies, etc.
La participació en el concurs està oberta a qualsevol resident a Altea i la inscripció s’haurà de formalitzar en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament mitjançant una instància dirigida a la Regidoria d’Agricultura i a la qual acompanyarà la recepta del plat escrita a màquina o ordinador. «La causa que es demane la recepta escrita a ordinador és perquè amb les receptes editarem un receptari amb l’objectiu de recuperar receptes tradicionals de la localitat», ha assenyalat Punset.
El termini màxim per a la inscripció és el dijous 23. El participant haurà d’acudir el dissabte a les 12:00 h a la Plaça de l’Ajuntament amb el plat elaborat i una còpia de la recepta, en la qual s’inclourà el nom del plat, ingredients i quantitats, manera de preparació i nom i cognoms del seu autor. Amb açò i després de provar el plat, el jurat atorgarà dos premis; un primer valorat en 200€ i un segon valorat en 100€. El dit jurat estarà integrat per la regidora d’Agricultura, un edil de cada grup polític i les presidentes de les associacions de Mestresses d’Altea i Altea la Vella.
Després de la degustació dels plats a concurs i el lliurament de premis, els assistents podran gaudir d’un vi d’honor oferit per Caixaltea.

Pin It on Pinterest