Select Page

Després de la petició del Grup Municipal Popular de cessament al regidor d’Hisenda, la resposta per part d’aquest ha estat immediata. Eloy Hidalgo ha declarat, «el PP intenta una vegada i una altra confondre als alteans utilitzant rodes de premsa en les quals l’Equip de Govern no té capacitat de rèplica i en directe». Igual que ja va fer en Sessió Plenària, Hidalgo s’ha referit al concepte de «caixa única» per a explicar la destinació dels 4 milions d’euros ingressats en les arques municipals en concepte de cànon fix per la concessió del servei d’aigua potable.
«En l’últim Ple va quedar bastant clar que aquesta pregunta no tenia cap tipus de sentit; que no se sap ni tan sols què s’està preguntant. Al PP no hi ha qui l’entenga i en particular el Sr. Berenguer no acabe d’entendre què és el que ens està tractant d’explicar. Se li contesta d’una forma, se li contesta d’una altra, però mai se satisfà el seu desig d’informació», ha assenyalat l’edil socialista.
De nou, el regidor d’Hisenda s’ha referit al concepte de caixa única i ha explicat, «en les arques municipals existeix un principi que és el de caixa única al que va a parar l’ingrés ordinari que ve dels impostos, taxes… i el cànon de l’aigua és un ingrés ordinari». En el transcurs de les seues declaracions Eloy Hidalgo ha traslladat el concepte de caixa única a una economia domèstica; «és com si en una casa treballa l’home i la dona i les dues nòmines van a parar a un compte corrent del què es paga el rebut de l’aigua, el rebut de la llum, el rebut de la hipoteca, etc. Cap ciutadà és capaç de dir amb quina part d’aqueix compte corrent s’han pagat els rebuts perquè tot va a parar al mateix lloc i després el que compta són els diners que tens i no d’on venen. Açò passa també en l’Ajuntament. L’Ajuntament va tenint uns ingressos que van sumant en els comptes corrents i després d’ací es fan els diferents pagaments».
Hidalgo s’ha referit de nou al regidor del PP Domingo Berenguer, amb el què ha donat per tancada la qüestió, dient: «respecte la petició que fa el Sr. Berenguer, o que crec que fa el Sr. Berenguer de saber a què s’han destinat aqueixos 4 milions d’euros, li puc donar una redacció de totes les despeses ordinàries que ha tingut l’Ajuntament».

Pin It on Pinterest