Select Page

Entre les activitats previstes a desenrotllar en el Centre Social per als mesos d’abril, maig i juny es troben els cursos que es venien desenvolupant fins al moment; tallers com el de Risoterapia; excursions a Cartagena, Sogorb i Dénia; viatge de cap de setmana a Cuenca; Videofòrum i cinema infantil, entre uns altres. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Benestar Social, Gemma Córcoles, qui ha recordat que «els tallers són els mateixos que van començar a l’octubre, però la gent que vulga assistir encara pot apuntar-se».


Dansa del Ventre, Pintura, Curs de Ball, Art Dramàtic, cursos d’Espanyol i Anglés, Ioga, Ioga Dinàmic, Meditació, Tai-chi, Mètode Pilates, Taller d’Autoestima, Iniciació a la Pintura, Teatre, Creativitat, Dansa i Ballet, a més d’un taller de Risoterapia són algunes de les activitats que ofereix el Centre Social. A més d’aquestes, durant el segon trimestre del 2009, el Centre Social ha organitzat excursions a Cartagena, el 23 d’abril; a Navajas i Sogorb el 21 de maig i a Dénia el 18 de juny i un viatge de cap de setmana per la regió muntanyenca de Cuenca que tindrà lloc del 12 al 14 de juny. El preu del viatge a Cuenca és de 150€ i en el mateix s’inclou transport, segur de viatge, pensió completa i hotel de 3 estrelles.


En el transcurs de la presentació, Córcoles ha recordat que els dijous a les 21:00 h seguiran projectant-se pel·lícules dins del cicle Videofòrum, que la seua temàtica gira entorn de l’altruisme a l’abril; Cinema Històric al maig i Cinema a la Carta al juny. Per als més menuts el dissabte al matí, a partir de les 12:00 h el Centre Social seguirà oferint cinema infantil.


Com ha comentat Gemma Córcoles, el grup de teatre local De Vellea Res ha organitzat un homenatge a la figura de Pepe Cabrera, en el què representarà “Per tres Pessetes i Mitja” i projectarà un video de la seua obra “Colombaire de Profit”. L’homenatge se celebrarà el 26 d’abril a partir de les 18:30h.


El divendres 15 de maig l’Obra Social CAM patrocinarà el Musical “Noches Míticas”, de la companyia Nona Teatre.


Les inscripcions es formalitzaran en el Centre Social, C/ Marina Baixa 2, telèfon 965 84 30 75.

Pin It on Pinterest