Select Page

Del 19 al 22 de març, Pitingo posarà sobre l’escenari de Palau Altea el seu espectacle “Soulería”. Un concert en el què col·labora Juan Carmona (fundador de Ketama) a la guitarra i el cor de gospel The London Community. El preu de l’entrada és de 30€.


Les influències musicals de Pitingo són ben dispars. Des de Camarón, Caracol i Niña de los Peines a Aretha Franklin o Stevie Wonder. Pitingo ha compartit escenari amb Alicia Keys, Paco de Lucía, Enrique Morente o Diego Amador.


“Soulería” suposa una atrevida barreja de temes tradicionals amb èxits de Bob Marley, The Beatles, Police, Ray Charles…. El millor del Soul i del flamenc amb un sabor especial. Organitza: Yellowmedia Produccions i l’horari és a les 19:00 h el dijous 19 i diumenge 22 i a les 20:30 h el divendres 20 i dissabte 21.


Venda d’entrades
Venda 24 h. per internet www.cam.es, per telèfon 902.44.43.00 i per terminals ServiCAM.


Venda de dilluns a divendres de 8 a 15 h en oficines planta baixa Ajuntament d’Altea. En taquilla dues hores abans de cada espectacle.


DESCOMPTES (Excepte en Cicle Altres Espais) 


  Estudiants: 30% (prèvia presentació del carnet d’estudiant o per a menors de 16 anys, sense carnet d’estudiant, prèvia presentació del D.N.I).


*3a Edat: 30% (prèvia presentació del DNI i del carnet de pensionista).  


 Músics Federats: 15% (prèvia presentació del DNI i el carnet de músic federat).


 Amics del Palau: Si adquireix 1 localitat de 7 espectacles diferents, se’ls aplicarà un 15% de descompte.


*Membres d’associacions declarades d’interés cultural per l’Ajuntament d’Altea: 20% (prèvia presentació del carnet de soci d’aquesta associació).


*Grups a partir de 20 persones: 20% (prèvia presentació de sol·licitud del col·lectiu, indicant el CIF de l’entitat i signada pel president/a de la mateixa o responsable.

Pin It on Pinterest