Select Page

 Del 27 al 29 de març en el Recinte Firal d’Alacant, el municipi d’Altea participarà en la fira mediambiental organitzada per la Diputació d’Alacant, Alacant Natura; així ho han donat a conèixer l’edil de Medi ambient, Santiago Ronda, l’edil d’Agricultura, Carolina Punset i el regidor de Turisme, Miquel Zaragoza.
Com ha explicat Ronda, és la primera vegada que Altea participa en aquesta fira i amb això «el que volem és donar a conèixer totes les iniciatives que aquest Equip de Govern ha posat en marxa referents al medi ambient». «Som un Equip de Govern compromés amb el medi ambient i així ho estem demostrant dia a dia amb els diferents projectes que impulsem per a acostar-nos cada vegada més a un desenvolupament sostenible», ha afegit el responsable municipal de Medi ambient.
En aquest sentit, la regidora d’Agricultura ha recordat alguns dels projectes que en els últims mesos han vist la llum i que en la seua majoria potencien l’agricultura ecològica com exemple de respecte al medi ambient. Entre aquests, la declaració de municipi lliure de transgènics; els horts ecològics urbans i escolars; el banc de llavors autòctones, xarrades, cursos de formació, etc.
«El pas de l’agricultura a l’agricultura ecològica no té retorn. La legislació europea, a partir del 2010, exigirà residus 0, pel que vam pensar que l’agricultura ecològica és el millor camí d’adaptació a la Llei», ha matisat Carolina Punset.
Des de Turisme, Miquel Zaragoza ha animat als alteans a visitar la fira i ha assenyalat que dissabte 28 de març a les 15 h eixirà un autobús, de la Plaça dels Esports cap a IFEMA perquè la gent que ho desitge puga fer ús del mateix i visitar la fira. Per a això és necessari inscriure’s en l’Oficina de Turisme, ja que el nombre de places és limitat i es respectarà l’ordre d’inscripció. La visita és gratuïta.
Zaragoza ha dit que «es tracta d’una fira consolidada a la qual l’any passat van acudir 17.000 visitants». En la present edició hi haurà a més un pavelló dedicat al públic infantil, pel que és recomanable visitar la fira si es vol passar un dia en família i conèixer les iniciatives que tenen per objectiu promoure el medi ambient.

Pin It on Pinterest