Select Page

Dijous que ve 12 de març tindrà lloc una xarrada informativa sobre consum organitzada per la regidoria de Consum, en col·laboració amb la Unió de Consumidors d’Alacant, amb motiu del dia Mundial del Consumidor, que se celebra diumenge 15; així ho han donat a conèixer Miquel Zaragoza, edil de Comerç i Santiago Ronda regidor de Medi ambient.
Segons les dades aportades per Zaragoza la conceferencia serà a les 18:00 h en la seu de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea, AEPA i aquesta serà impartida per Pedro Hernándo i Silfrido Orts, especialistes en la matèria.
Com ha explicat també l’edil de Comerç, la xarrada s’emmarca en el conveni que el passat any el Consistori va signar amb la Unió de Consumidors d’Alacant, que ha permés que s’establisca una oficina d’atenció al consumidor a Altea que presta servei els divendres de 09:30 a 13 h. durant l’hivern. A açò, Miquel Zaragoza ha afegit que des de la Web Municipal, en l’apartat de Comerç, es pot trobar informació d’interés per al consumidor.
Per la seua banda, Ronda ha recordat que l’obertura d’una OMIC a Altea era una cosa reivindicada pels ciutadans. Reivindicació de la qual es va fer eco l’actual Equip de Govern i va materialitzar. «Crec que és un triomf que el ciutadà estiga atés», ha comentat Ronda; qui ha avançat que l’objectiu és «aconseguir més vies d’atenció, mitjançant l’augment del personal i dels dies».

Pin It on Pinterest