Select Page

Els edils de Mitjans de comunicació i Hisenda, Miquel Zaragoza i Eloy Hidalgo, han presentat les noves instal·lacions tècniques de Ràdio Altea, en les que el Consistori ha invertit 14.000€. «Eren unes millores necessàries donada l’antiguitat dels equips amb els quals estaven treballant i creiem que amb aquesta nova adquisició les condicions de treball milloren», ha assenyalat el responsable municipal de Mitjans de comunicació.
Zaragoza ha recordat que enguany es commemoren els 15 anys de funcionament de Ràdio Altea, que són els anys que data el material tècnic amb el qual s’estava treballant. Segons l’edil socialista, «la inversió que l’Ajuntament acaba de realitzar en la modernització d’equips és la major que s’ha fet des de la creació de Ràdio Altea».
Per la seua banda, l’edil d’Hisenda ha matisat que «des de l’actual Equip de Govern sempre s’ha apostat per fer inversions en les infraestructures ja existents i no només a crear noves infraestructures”. Eloy Hidalgo ha agraït a la regidoria de Cultura l’esforç realitzat en la millora d’unes infraestructures de les que gaudiran tots els alteans a través dels seus aparells de ràdio.
Hidalgo ha recordat que ja l’any passat es va haver de fer una inversió en les instal·lacions de Ràdio Altea, ja que «es va dotar de suport la primera planta de la Casa de l’Aigua perquè se n’anava a terra una de les sales de la Ràdio».
L’actual regidor d’Hisenda s’ha posicionat a favor del foment dels Mitjans de comunicació Públics en comptes d’oferir «tant de suport als privats com s’ha vingut fent fins ara».
«Esperem que amb aquests nous equips la labor dels professionals de Ràdio Altea siga més fàcil», ha conclòs l’edil socialista.
Finalment ha pres la paraula el director de continguts i coordinador de l’emissora, Fernando Cortés, qui ha agraït al Consistori la inversió; «agraïsc a l’Equip de Govern que haja complit el seu compromís de millora». «La inversió no només és de 14.000€. També hem estalviat en mà d’obra, ja que ha estat un tècnic de Palau Altea qui ha realitzat el treball d’instal·lació i de revisió de tot el material que teníem». Cortés ha agraït a Toni Alós la seua disposició. «Amb el material antic muntarem una nova sala d’edició que si bé no servirà per al directe, si que hi podrem realitzar un altre tipus de treballs que no requerisquen del directe com per exemple l’enregistrament d’entrevistes, etc.», ha puntualitzat Fernando Cortés.

Pin It on Pinterest