Select Page

Del 9 al 13 de març, a l’esplanada del mercadet de 16:00 a 20:00h, es podrà passar la ITV de Ciclomotors; així ho han donat a conèixer l’edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora i el Cap de la Policia Local, Herminio Navarro. Com ha indicat l’edil, la iniciativa s’emmarca dins de la Campanya que l’Ajuntament ha posat en marxa per a reduir la contaminació acústica i ha assenyalat que «com marca la Llei, els ciclomotors amb permís de circulació domiciliats en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana han de passar inspecció tècnica periòdica quan tinguen més d’una determinada antiguitat depenent del tipus de ciclomotor. Així, els ciclomotors de dues rodes han de passar la ITV quan tinguen més de tres anys d’antiguitat i els ciclomotors de tres rodes i quatricicles lleugers han de passar aquesta inspecció quan tinguen més de quatre anys d’antiguitat».
Segons ha apuntat Mora, totes aquelles persones que vulguen passar la ITV dels seus ciclomotors a Altea durant els dies assenyalats, han de demanar cita en la Policia Local d’Altea, a qualsevol hora del dia, al telèfon 965 84 55 11.
Per la seua banda, Herminio Navarro ha avançat que del dilluns 2 al divendres 6 de març, la Policia Local intensificarà els controls per a informar als xavals que conduïsquen ciclomotors i recordar als usuaris d’aquestos que han de dur sempre la documentació. «Aprofitant que la ITV es podrà passar a Altea, és un bon moment per a posar el ciclomotor en regla», ha conclòs Navarro.

Pin It on Pinterest