Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, i Pepa Mengual, una de les organitzadores de l’esdeveniment han donat a conéixer els diferents actes que tindran lloc del 2 al 28 de febrer al si de les Jornades Palestina. Les jornades compten amb la col·laboració municipal, ja que, com ha comentat l’edil, «són fruit d’un bon treball de Pepa Mengual i David Pastor que han aconseguit un gran projecte educatiu i social».
Les jornades van ser presentades ahir en la Casa de Cultura alteana, on també hi ha una exposició fotogràfica de David Pastor, titulada “9 històries de Palestina”. Aquesta mostra romandrà fins al 28 de febrer. Del 2 al 13 de març estarà situada en la Biblioteca Municipal d’Altea la Vella.
El dimecres 4 de febrer, a les 20:30h en la Casa de Cultura es projectarà el documental “Palestina a l’altre Costat” de Julio Azcarate. Com ha explicat Mengual, el documental tracta sobre un viatge d’un grup de juristes que viatja a Palestina amb l’objectiu d’observar l’estat actual de la construcció del mur, la política de l’estat israelià referent a això i la situació real de la població palestina afectada.
El divendres 6 de febrer a les 20:30h en la Casa de Cultura, Jorge Ramos Tolosa i Enrique Engochea Tirado oferiran una conferència sota el títol “una visió històrica i una mirada en primera persona del conflicte palestí-israelià”.
El Dilluns 9 de febrer es projectarà, també en la Casa de Cultura a les 20:30h, el documental “Internacionals en Palestina” d’Alberto Arce i María Moreno. Presentarà el documental Jaume Durá, membre de l’ISM, a més de càmera del documental. Aquest relata les vivències arreplegades durant quasi 4 anys amb el Moviment de Solidaritat Internacional.
El Dijous 12 de febrer, conferència a càrrec de Fayed Badawi, sociòleg i analista polític, membre del FPLP –Front d’Alliberament per al Poble Palestí-. La conferència tindrà lloc en la Casa de Cultura a les 20:30h. El Divendres 13 de febrer a les 22:00h en la Sala Abraxas de Benidorm, c/ Londres 11, tindrà lloc un concert a benefici d’associacions palestines. El concert serà oferit per les bandes “con poco Band” i “Ki Sap”. El preu de les entrades és de 5€.

 

Pin It on Pinterest