Select Page

El regidor de Comerç, Miquel Zaragoza i l’Associació Joves Empresaris de Benidorm i Comarca han presentat a Altea les bases per a una nova convocatòria dels Premis Joves Empresaris. Premis que fallaran empresaris de reconegut prestigi en la Comarca i que premiaran a la jove empresa, la innovació i la cura al medi ambient; així ho han donat a conéixer el responsable municipal de Comerç i els representants de Jeturbe, Sergio Ruiz, Ana Sofia Laviós i Mariano Torres.


La data límit per a la presentació de projectes és el 13 de febrer i els guardons estan valorats en 2.000€ cadascun. Per a inscriure’s en el concurs és necessari formar part de l’Associació, ha assenyalat Ana Laviós, jove empresària alteana.


La votació dels membres del jurat tindrà lloc el 16 de febrer davant notari i el lliurament de premis serà durant la gal·la anual que Jeturbe celebra. En aquesta edició se celebrarà en l’hotel Asia Gardens. «La gal·la, que representa la nostra posada de llarg es duu celebrant 13 anys. En ella premiem a les empreses que durant l’últim any han treballat dur i són els propis empresaris els que ho reconeixen», ha apuntat Sergio Ruiz, Vicepresident de Jeturbe.


També en nom de Jeturbe, Mariano Torres ha volgut deixar clar que l’actual junta directiva de l’entitat aposta per una associació comarcal, per aquest motiu s’està treballant per a assolir l’establiment de la mateixa en els diferents municipis de la comarca de la Marina Baixa. En aquest sentit, l’edil de Comerç alteà ha avançat que «existeixen converses entre l’Ajuntament i Jeturbe per a signar un conveni de col·laboració que en breu es donarà a conéixer».


Miquel Zaragoza ha animat als jóvens empresaris d’Altea a inscriure’s en l’associació i participar d’aquests guardons; així com gaudir dels avantatges d’estar associat. Per a concloure Zaragoza ha agraït a Jeturbe el fet d’haver triat Altea per a presentar les bases d’una nova edició dels Premis Jóvens Empresaris.


Nota: bases de la convocatòria en fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest