Select Page

Els pròxims 13 i 14 de desembre tindrà lloc a l’Esplanada del Mercat Ambulant la quarta Jornada del Tracte, organitzada per l’Ajuntament d’Altea i l’Associació Amics del Cavall de Llevant; així ho ha donat a conéixer l’edil de Comerç, Miquel Zaragoza, acompanyat per dos membres de la citada associació.


En la seua compareixença pública, Zaragoza ha agraït les col·laboracions que la iniciativa ha rebut, com és el cas de la de la Diputació Provincial d’Alacant, i també ha convidat als alteans i als visitants a gaudir de la Jornada del Tracte. Una jornada en la qual els assistents podran gaudir de diversos espectacles eqüestres i de la presència de rucs, ponis, bestiar oví, bestiar caprí, aus, conills, entre d’altres espècies.
 
Com ha assenyalat Antonio Jiménez, President de l’Associació Amics del Cavall, «la Jornada del Tracte és una festa que es ve fent des de fa 4 anys i en aquesta ocasió volem sorprendre als menors amb els actes que es portaran a terme».


Per la seua banda, Lorenzo Tejada, membre de l’Associació eqüestre, ha comentat que es recrearà un camp de trilla perquè els assistents puguen veure com es trillava antigament usant animals. Una tasca que en l’actualitat realitzen les màquines.

Pin It on Pinterest