Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha donat a conéixer l’agenda trimestral de l’àrea per als mesos de gener, febrer i març, per als que hi ha programats diverses activitats de temps lliure i oci educatiu; com els distints tornejos de jocs de taula; cursos i tallers de formació, com el de Primers Auxilis; excursions al riu Algar o a les Falles de València i exposicions, entre altres.

Com a novetat en este primer trimestre, es realitzarà un concurs a l’IES Bellaguarda i a l’IES Altaia, on els alumnes han de dissenyar la portada de l’Agenda de Joventut i el guanyador serà l’autor de la resta d’agendes trimestrals de 2020. “D’esta manera creiem que els joves poden tindre una forma més visual de les activitats que hi ha cada trimestre i poden escollir les que més s’ajusten als seus gustos”, ha afegit l’edil de l’àrea.

Marta Lloret, ha destacat la importància d’escoltar als joves i deixar que s’expressen, “ningú millor que elles i ells mateixos per saber el que volen, per això, prompte farem el primer Fòrum Jove d’Altea per conèixer les seues propostes i seguir fent activitats que ens suggereixen com hem fet fins ara”.

Tots els joves que desitgen realitzar alguna de les activitats poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Joventut de manera presencial o a través dels mitjans disponibles. Amb la Tècnica de Joventut, al Centre Juvenil de dilluns a divendres amb horari de 9:00 a 14:00 hores i dijous de 16:00 a 18:30 hores; al correu joventut@altea.es; o al telèfon 965 84 13 34. I amb la Regidora de Joventut a la planta baixa de l’Ajuntament de dilluns a divendres amb horari de 9:00 a 14:00 hores; al correu mlloret@altea.es; o al telèfon 965 84 13 00.

Agenda joventut 1r timestre

Pin It on Pinterest